Genel kurulumuzu yaptık…

Tüzüğümüze göre yılda bir kez Eylül ayında gerçekleştirmemiz gereken Genel Kurul‘umuzu  25 Eylül Pazar günü Heybeliada Su Sporları Kulübü Şömineli Toplantı Odası‘nda gerçekleştirdik.

unnamed-5unnamed-3

Dernek çalışmalarımızın 1 yıllık dökümünü sunduğumuz toplantıda gerekli değerlendirmeleri yaparak önümüzdeki yıllar için enerji topladık. Yeni ekibimiz şöyle:
Kolaylaştırıcımız: Korkut Tokman
Saymanımız: Ahmet Tunçberk
Kolaylaştırıcı Yardımcımız: Serenad Demirhan
İç iletişimcimiz: Zeynel Taştan
Dış İletişimcimiz: Hüseyin Sarısayın
unnamed-4
37 kişinin katıldığı verimli bir genel kurul geçirdik, hazırlık sürecimiz biraz yorucuydu ama yeni bir motivasyonla önümüze koyduğumuz işlere bakacağız. Yaptığımız tüzük değişikliğine göre bundan böyle genel kurullarımızı 3 yılda bir yapacağız.
Toplantı için bize kapılarını açıp misafirperverlik gösteren Heybeliada Su Sporları Kulübü’ne çok teşekkür ediyoruz.
unnamed-2
Bu arada toplantının sonunda Korkut Tokman’la Serhat Özşen’in hazırladığı ‘Biz Heybeliadalıyız’ başlıklı fotoğraf sunumu çok güzeldi.